Health in

Naš jelovnik
Napravi rezervaciju

Možete naručiti za van | Split

Želite jesti ukusnu hranu, a još uvijek ste u potrazi za odgovarajućim restoranom u kojem želite provesti svoju večer? U našem restoranu Health in nudimo vam raznovrsna i izvrsna jela koja još više gode u idiličnom okruženju. Na našoj terasi možete sjediti vani i sa svojim prijateljima uživati u ljetu. Naš klima uređaj pobrinut će se za to da se i zimi i ljeti kod nas osjećate ugodno.


Top restoran s WIFi-jem

Razmazite se našim slasnim jelima i velikim izborom hladnih i toplih pića. Naš besplatni WiFi vodi vas najbrže online.


Alergije i dijeta

Naša kuhinja vodi računa i o vegetarijanskoj i veganskoj pripremi jela, a ipak nudi bogatu raznolikost. Imamo i izbor bezglutenskih jela u ponudi, tako da kod nas svakako možete pronaći nešto ukusno. Želimo vam olakšati brigu za zdravlje dok jedete kod nas te dokazati da i zdrava jela mogu biti ukusna.


Iskoristite našu uslugu dostava

Kontaktirajte nas i rezervirajte tren. Poseban komfor – svoju rezervaciju možete izvršiti koristeći naš obrazac za online rezervacije! Svakako rezervaciju kod nas možete izvršiti i putem telefona na broj +385 (0) 958282599. Kao mogućnost plaćanja prihvaćamo VISA karticu, debitnu karticu i Mastercard karticu. Osim toga, postoji i mogućnost plaćanja gotovinom. Nemate vremena? Vaše jelo možete naručiti i za van. Možete nas posjetiti svakim danom.

Health in Split

O nama

Health in Split

You don't have to eat less, you just have to eat right.

Saznaj više

Recenzije restorana

★★★★★
☆☆☆☆☆
Ukupna ocjena za hranu
★★★★★
☆☆☆☆☆
Ukupna ocjena za uslugu

Naše usluge

mogućnosti plaćanja

Radno vrijeme

Ponedjeljak

08:00 – 22:00

Utorak

08:00 – 22:00

Srijeda

08:00 – 22:00

Četvrtak

08:00 – 22:00

Petak

08:00 – 22:00

Subota

12:00 – 22:00

Nedjelja

12:00 – 22:00

Twitter_Logo_Blue